Pegg en de molentjes

Mijn 500 brengt me zo veel plezier! Ik heb al zo veel leuke mensen ontmoet. Soms via mijn Abarth 500 International fb groep, soms via wederzijdse vrienden of gewoon op meetings. Ik reis nog wel eens wat af door Europa in mijn Abarthje.

Ergens rond 4 uur vannacht las ik mijn Messenger berichten en vond er een berichtje van mijn Duitse vrienden uit Bavaria, ontmoet twee maanden geleden in Bassano del Grappa , Italië, op de Internationale Abarth Meeting… via hun vader, die ik ergens op Facebook was tegen gekomen omdat hij de coolste uitlaat onder zijn Abarth heeft zitten die ik ooit zag en dat weer gezien had op een meeting foto én toevallig op de fb wall van een wederzijdse vriend… Want zo gaat dat bij mij…😁

Ze waren in Nederland. En ik bood aan om ze, hoe kan het ook anders, de molentjes te laten zien. En om 8.30 vanochtend was de afspraak gemaakt. We troffen elkaar nabij Gouda, reden dwars door het Groene Hart, over de pont bij Schoonhoven naar Hendrik Ido Ambacht, waar eenieder zijn eigen weg ging.

Gewoon lekker saampjes toeren, voetje flink op het gas waar het kan (Want het zijn wel dikke Abarths natuurlijk), zachtjes door de dorpjes en nog wat zachter langs de molentjes.

Zo’n leuke dag, die had ik nooit gehad als we samen niet van die leuke autootjes hadden gehad!

print
Klik hier om te delen