Voorbij de grens – 28 september 2019 – verslag met foto en video impressies

TIJD: 09:00-17:30

RITDATUM: 28 september 2019

ORGANISATOR: Andre AS

Wij danken onze ritsponsors

Schmitz-square
E Brüggemeier-square
steinberg-logo-vertikal-rgb
AltesLandhaus

We staan in de krant!

Deze rit werd georganiseerd door Andreas. In oktober 2018 heeft Andreas ons al wat laten zien. Hij wil graag nog meer laten zien van deze mooie omgeving dus wees erbij. We hebben toen een grandioos mooie dag gehad.

Ontvangst 9.15/9.30 uur & Lunch: Koffie/thee met klein broodje & zoete verwennerijen zijn bij de ritprijs inbegrepen. Rond 10.15 uur wordt er gestart met de tourrit.

Eind vd dag Schnitzel met patat zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Schnitzel met patat en salade (avondeten) is 10,90 euro p.p.

Het verslag van Irma Oud

Om 5.00 uur ging mijn wekker om op tijd bij het tankstation vlakbij de grens te kunnen zijn, waar we samen met andere clubleden in kolonne naar het Duitse Kalkar reden. Op het marktpleintje werden we door Andreas hartelijk verwelkomd en na een heerlijk ontbijt en leuke gevulde goodiebag vertrokken we voor een prachtige rit.

Aangezien ik alleen in de auto zat volgde ik gewoon de bolletjes voor mij, totdat het even mis ging en ik een kwartier lang iedereen volledig kwijt was! Ik ben maar gaan rijden en opeens verschenen er vanuit het niets een paar 500tjes, dus ik als de brandweer er achteraan natuurlijk!
Daarna stond er een, door Andreas z’n vrouw en kinderen, tot in de puntjes verzorgde lunch voor ons klaar. Wat hebben we gesmuld!
‘s Middags via de TomTom en in het kielzog van de voorste Abarth’s ook hele mooie stukjes van Kleve en omgeving gezien, waarna we afsloten met een heerlijke schnitzel in het restaurant naast de dierentuin.

Het was een gezellige boel, het weer viel alles mee (op een enkel buitje na) en leuk weerzien met iedereen!
Om 20.20 uur en in totaal 541 km. te hebben gereden, parkeerde ik mijn bolletje weer in de garage, nèt voor de enorme lijn met hoosbuien die West Friesland die avond troffen…

Dankjewel voor het delen, Irma!

Irma Oud

Het video verslag van Marchel Ten Napel

De favoriete photo's van de deelnemers (meer op komst)

Stuur ook je favoriete foto van de rit op!

Iedereen kan hier één favoriete foto upsturen voor opname in de rit-gallerij. Dus stuur je allermooiste foto van deze prachtige rit om te bewaren op de website.

Hieronder kan het worden ingestuurd:

print
Klik hier om te delen