2e Veluwerit – 3 mei 2020

TIJD: 12:00 uur

RITDATUM: 3 mei 2020

ORGANISATOR: Corry en Morten

De Veluwerit!

Op 3 mei 2020 vindt de tweede editie van de Veluwerit plaats. Corry en Morten hebben een fantastische nieuwe puzzelrit gemaakt. De Veluwe staat bekend om haar natuurschoon en de rit gaat dan ook door een bosrijke landelijke omgeving en leuke dorpjes.
Onderweg waan je je eventjes terug in de tijd, kunnen schaapjes geteld worden en valt er met een beetje geluk wat uit de lucht… 😊
Op 3 mei verzamelen we om 12:00 bij het WestCord hotel Veluwe, aan de Oud Milligenseweg 62, in Garderen waar we kunnen genieten van een lekker kopje koffie of thee met een stukje gebak. Om 13:00 gaan we van start. Onderweg stoppen we een aantal keer en komen rond 17:00 aan bij het eindpunt, recreatiegebied Bussloo. Daar kunnen we nog wat drinken of wellicht gebruik maken van het buffet, echter op eigen kosten.

Het buffet kost € 17,50 per persoon. Je krijgt daarvoor twee kipsate spiezen van zo’n 100 gram per stuk. Er zijn diverse salades. Patat, aardappel wedges, stokbrood met kruidenboter, kroepoek, atjar, gebakken uitjes en diverse sauzen.

Honden zijn toegelaten in de eet- en drinkgelegenheid. Op de eindbestemming mogen de honden niet loslopen. Slapen in het WestCord hotel kan natuurlijk ook, echter dan niet met hond. Deelname aan de rit kost € 7,50. De koffie en gebak zijn inclusief.

Je toert toch zeker ook mee? Je kunt je voor de Veluwerit aanmelden tot en met 23 april.

Voor vragen over de Veluwerit kun je terecht bij het Nuova Fiat 500 Club evenementen team via evenementen@nuovafiat500.nl

Je kunt je hier opgeven; kies hieronder je product. Meerijden kan alleen als je het lidmaatschap hebt voldaan.

Namens Corry en Morten, tot 3 mei!

MEDEDELING: Het bestuur van de Nuova Fiat 500 Club heeft een aantal besluiten moeten nemen inzake de maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 (Corona) virus. Tot nader bericht kunnen er o.a. geen boekingen voor evenementen gedaan worden.

print
Klik hier om te delen