OVER JE AUTOOTJE: Fiat 500 de 120th editie

Bezoek mij ook op Facebook

Hallo allemaal!
Graag stel ik mij aan jullie voor:
Ik ben Sissi Mijwaart en sinds 1987 in het bezit van een Fiat.
Eenmaal een Fiat en je komt er bijna nooit meer vanaf😅
Mijn eerste Fiat was een Azurro blauwe Uno. Daarna een groene, een goudkleurige dat was wat! En elke keer je jas en tas etc aan de kleur aanpassen. Toen een felblauwe en ja daarna het summum een Fiat Stilo Abarth in de kleur zilvergrijs. Een witte Fiat Punto EVO Sporting, een prachtig blauwe Fiat 500S. Oh, wat mis ik die kleur! Als ik op de fiets van mijn werk thuis kwam en zag mijn beauty staan werd ik helemaal blij. Na 3 jaar een zwarte Abarth 595 Elaborabile met prachtig cognac kleurig leer en hij reed geweldig. We zijn er met de club mee naar Italië geweest in mei 2018 naar Sirmione – Gardameer wat een onwijs leuke week was dat. James Bond route gereden naar Venetië, de Mille Miglia gezien, naar een wijnproeverij geweest en vele ritjes in de omgeving etc etc. Sinds oktober vorig jaar weer terug naar de Fiat 500 de 120th editie ik zag hem en was gelijk verkocht! Eindelijk een navigatiescherm en weer een panoramadak. Prachtige koperkleurige velgen en de combi zwart dak en Gelato Bianco wit is WoW.

Ik wens jullie allemaal veel geluk en plezier met de ritjes van onze gezellige club en geniet van jullie bolletjes. Heb respect voor de vrijwilligers en het bestuur wij doen het allemaal in onze vrije tijd.
Graag elkaar ook respectvol op Social Media benaderen, indien reacties worden verwijderd dan kon het echt niet door de beugel….. gebeurt gelukkig zelden.

Graag tot ziens tijdens een van de leuke ritten of evenementen.

Liefs en hartelijke 500 groeten van Sissi Mijwaart – voorzitter

print
Klik hier om te delen