René van Dreesje

OVER JE AUTOOTJE: Onze Fiat 500 is ehhhhhh ja gewoon een Fiat 500 eentje waar we heel blij van worden elke rit weer. Het bolletje (om in vakjargon te blijven) blijft je in positieve zin verrassen, voor de echte kenners dan weer geen verrassing.

Mijn verhaal, heb je even 🙂
Mijn naam is René en kaap zo af en toe de Facebook van mijn vrouw Dreesje. Leuk om te doen dat Facebook voor de Fiat club maar laat ik zeggen Facebook heeft niet zoveel met mij, of was het andersom!

Na ons bolletje te hebben aangeschaft in oktober vorige jaar, vandaag de eerste Nieuwjaarsrit met deze leuke club gereden. Wat zou ik ervan verwachten? Want ja een verwachting was er wel na jaren gemeet en ritten gereden te hebben bij diverse andere clubs, zal geen namen noemen……………………….

Alleen maar positief, allemaal aardige mensen die ik tot nu toe heb ontmoet, dan kan het bijna niet anders of dat is met de rest ook zo! En anders maar niet 🙂 grapje!
Nog een leuk detail, de eerste rit vandaag heb ik overgeslagen, o ja, ik had de keuze of alle bolletjes filmen bij het wegrijden of niet filmen en de eerste rit meerijden. Als klap op de vuurpijl dat ik vandaag de kans heb gekregen om ook vóór een groepje bolletjes te mogen rijden, geinig.

René van Dreesje, ik hoor jullie denken waar is Dreesje dan? Korte uitleg, thuis. Onze Boris (jack Russel) is al wat ouder en heeft wat kwaaltje, die kwaaltje zijn goed onder controle te houden met medicatie én als hij zich niet opwind c.q. druk maakt. We hebben dan ook besloten om de hond niet mee te nemen naar plaatsen waar wij weten dat de hond zich sowieso druk maakt, het is en blijft ten slotte wel een jacky! Dus ja, dat alleen thuis laten voor zo’n lange tijd is geen optie voor ons.

Voor nu is het wel even genoeg denk ik zo!. Tot gauw maar weer !

print
Klik hier om te delen